Zelf ontstoppen

Een verstopping kan uw volledige huishouden ontregelen. Maar gelukkig kunt u sommige verstoppingen zelf oplossen, zonder al te veel gedoe. De vakmensen van Ontstoppingsdienst Nederland willen u graag helpen bij het oplossen van verstoppingen in de afvoer, gootsteen, wc of riolering. Hoewel we altijd klaarstaan om professionele ontstoppingsdiensten toe te passen, zijn er ook enkele dingen die u zelf kunt doen om een verstopping te verhelpen. Hieronder geven we u een aantal tips om zelf uw verstopte afvoer te verhelpen.

TIPS VOOR ONTSTOPPEN?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

Gebruik ontstoppingsmiddelen

Gebruik ontstoppingsmiddelen

Er zijn veel commerciële ontstoppingsmiddelen verkrijgbaar die u kunt gebruiken om uw afvoer verstopping op te lossen. Lees altijd de aanwijzingen op de verpakking voordat u het product gebruikt en volg de aanwijzingen op de verpakking.

Gebruik een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een dunne metalen of plastic staaf met een haak aan het eind. U kunt een ontstoppingsveer gebruiken om voorwerpen te verwijderen die de afvoer verstoppen. Voer de ontstoppingsveer voorzichtig in de afvoer en probeer de verstopping los te maken.

Gebruik een ontstoppingsveer
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Nes ien
Nes ien
2022-01-28
Ik heb twee keer een riool verstopping gehad. een keer in de keuken en een keer in de douche. Beide keren heeft Mohammed het probleem vakkundig verholpen. Hij is zeer netjes, professioneel en kundig. Erg blij met hem. Ook fijn dat ORS een all-in bedrag hanteert. Je weet waar je aan toe bent en ze gaan pas weg nadat het probleem verholpen is en je wordt achteraf NIET verrast met bijkomende kosten. Ik acht ze betrouwbaar.
Joris Bouwens
Joris Bouwens
2022-01-20
ORS kwam vrijblijvend langs om de complexe situatie bij ons thuis in kaart te brengen met betrekking de mogelijke vervanging van een oude riolering. Hierin hebben ze ons heel oprecht geadviseerd, met verschillende opties. Ik zou ze zeker aanraden.
Virginio Maud
Virginio Maud
2022-01-17
Mo en zijn neef zijn vandaag langs geweest. Zij zijn professioneel, vriendelijk en werken netjes. Ik ben daarom zeer tevreden over hen!
Imke Wilmar
Imke Wilmar
2022-01-12
Hele fijne en snelle service! Telefoniste was erg behulpzaam. Niet alleen was de gootsteen ontstopt maar ook nog andere kamers gedaan en allemaal goed en vriendelijk aangepakt. Zeker een aanrader!
Gebruik warm water

Gebruik warm water

Soms kan het gewoon gieten van warm water een verstopping oplossen. Giet een emmer warm water in de afvoer en wacht een paar minuten. Probeer het nogmaals als de eerste poging niet werkt.

Toch de ontstoppingsdienst inschakelen

Houd er rekening mee dat deze methoden niet altijd zullen werken en dat sommige verstoppingen professioneel behandeld moeten worden. Als u niet in staat bent om de verstopping zelf op te lossen of als de verstopping terugkomt, neem dan contact op met ons voor professionele hulp.

Toch de ontstoppingsdienst inschakelen

FAQ

Als ontstoppingsmiddelen niet werken, raden wij aan om professionele hulp in te schakelen. Onze loodgieters zijn uitgerust met de juiste ontstoppingsapparatuur om de verstopping efficiënt op te lossen.

Om te voorkomen dat u beschadiging aanbrengt aan uw afvoer is het belangrijk om voorzichtig te zijn wanneer u een ontstoppingsveer gebruikt. Als u zich onzeker voelt over het gebruik van een ontstoppingsveer, raden wij aan om professionele hulp in te roepen.

Als warm water ook niet werkt, raden wij aan om professionele hulp in te roepen. Onze Ontstoppingsdienst is altijd uitgerust met de meest moderne apparatuur en de nieuwste technieken om iedere soort verstopping efficiënt op te lossen.

Ontstoppingsdienst Nederland
Average rating:  
 0 reviews