Locaties

Zoals de naam al zegt, is Ontstoppingsdienst Nederland in heel Nederland actief. Waar u ook woont, wij komen binnen een korte tijd bij u op locatie om uw rioolprobleem te verhelpen. In een aantal plekken zijn onze loodgieters vaak te vinden, zoals Almere en Amsterdam. Hier kunnen we dan ook razendsnel op locatie zijn. Hieronder vindt u een overzicht van deze locaties.

Ontstoppingsdienst Almere

Ontstoppingsdienst Almere

Onze Ontstoppingsdienst in Nederland is ook beschikbaar in de regio Almere. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het oplossen van rioolverstoppingen en zijn altijd snel ter plaatse om u te helpen. Wij bieden ook uitgebreide diensten aan om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.

Ontstoppingsdienst Amsterdam

In Amsterdam zijn we al jarenlang actief als ontstoppingsdienst. Wij hebben een team van professionele vakmensen paraat staan. Onze professionele loodgieters zijn expert in het oplossen van rioolproblemen en andere soort verstoppingen. Onze snelle en efficiënte service helpt u om uw verstopping snel op te lossen

Ontstoppingsdienst Amsterdam
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Nes ien
Nes ien
2022-01-28
Ik heb twee keer een riool verstopping gehad. een keer in de keuken en een keer in de douche. Beide keren heeft Mohammed het probleem vakkundig verholpen. Hij is zeer netjes, professioneel en kundig. Erg blij met hem. Ook fijn dat ORS een all-in bedrag hanteert. Je weet waar je aan toe bent en ze gaan pas weg nadat het probleem verholpen is en je wordt achteraf NIET verrast met bijkomende kosten. Ik acht ze betrouwbaar.
Joris Bouwens
Joris Bouwens
2022-01-20
ORS kwam vrijblijvend langs om de complexe situatie bij ons thuis in kaart te brengen met betrekking de mogelijke vervanging van een oude riolering. Hierin hebben ze ons heel oprecht geadviseerd, met verschillende opties. Ik zou ze zeker aanraden.
Virginio Maud
Virginio Maud
2022-01-17
Mo en zijn neef zijn vandaag langs geweest. Zij zijn professioneel, vriendelijk en werken netjes. Ik ben daarom zeer tevreden over hen!
Imke Wilmar
Imke Wilmar
2022-01-12
Hele fijne en snelle service! Telefoniste was erg behulpzaam. Niet alleen was de gootsteen ontstopt maar ook nog andere kamers gedaan en allemaal goed en vriendelijk aangepakt. Zeker een aanrader!
Ontstoppingsdienst Amstelveen

Ontstoppingsdienst Amstelveen

Ook in Amstelveen kunnen wij snel op locatie zijn om uw probleem te verhelpen. Wij hebben een team van ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in het oplossen van allerlei soorten verstoppingen. Onze preventieve service helpt u om dergelijke verstoppingen in de toekomst te voorkomen.

Ontstoppingsdienst Amersfoort

Bij Ontstoppingsdienst Nederland in Amersfoort, bieden wij snelle, efficiënte en professionele service. Als ervaren loodgieters zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van rioolverstoppingen. Wij zijn altijd snel ter plaatse om een oplossing te bieden. Wij bieden ook preventieve diensten aan zodat deze verstoppingen in de toekomst niet meer voorkomen.

Ontstoppingsdienst Amersfoort
Ontstoppingsdienst Hilversum

Ontstoppingsdienst Hilversum

In Hilversum zijn wij de ontstoppingsdienst die u kunt vertrouwen. Onze ervaren vakmensen hebben zich gespecialiseerd in het oplossen van rioolverstoppingen en zijn altijd snel ter plaatse om eventuele verstoppingen te verhelpen. Daarnaast geven we u ook graag tips om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.

Ontstoppingsdienst Haarlem

In Haarlem zijn wij de ontstoppingsdienst voor al uw rioolverstoppingen. Ons team bestaat uit diverse professionele loodgieters gespecialiseerd in het oplossen van verstoppingen en zijn altijd snel op locatie om uw probleem snel op te lossen. Wij bieden ook diverse diensten aan om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.

Ontstoppingsdienst Haarlem
Ontstoppingsdienst Lelystad

Ontstoppingsdienst Lelystad

In Lelystad zijn wij dé specialist voor het oplossen van verstoppingen in riolering. Onze ontstoppingsdienst beschikt over professionele loodgieters met ruime ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten verstoppingen. Bovendien zijn we snel ter plaatse om de verstopping te verhelpen. Wij bieden ook preventieve diensten aan om verstoppingen te voorkomen in de toekomst.

Ontstoppingsdienst Utrecht

Onze Ontstoppingsdienst in Utrecht is een razendsnelle, efficiënte en professionele service. Onze vaklui zijn gespecialiseerd in het oplossen van rioolverstoppingen en zijn altijd snel ter plaatse om assistentie te bieden. Bovendien geven onze vakmensen u graag advies over preventieve reinigingen.

Ontstoppingsdienst Utrecht
Ontstoppingsdienst Zeist

Ontstoppingsdienst Zeist

In Zeist zijn wij de ontstoppingsdienst die u kunt vertrouwen. Ons team van ervaren vaklui is gespecialiseerd in het oplossen van de meest uiteenlopende verstoppingen. En we zijn altijd snel op de gewenste locatie om u uit de brand te helpen. Wij bieden ook de nodige preventieve diensten aan zodat dit soort verstoppingen niet snel weer voorkomen. Wij van Ontstoppingsdienst Nederland zijn trots op onze service en onze capaciteit om verstoppingen razendsnel op te lossen.

Ontstoppingsdienst Nieuwegein

Bij onze Ontstoppingsdienst in Nieuwegein zorgen we ook voor een professionele oplossing in het geval van verstoppingen aan uw afvoer of riool. Onze ervaren loodgieters zijn gespecialiseerd in het oplossen van rioolverstoppingen en zijn altijd snel ter plaatse om u van dienst te zijn. 

Ontstoppingsdienst Nieuwegein
Ontstoppingsdienst Nederland
Average rating:  
 0 reviews