WC ontstoppen

Is uw wc verstopt? U wilt uiteraard snel weer gebruik kunnen maken van het toilet. Bij Ontstoppingsdienst Nederland zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van WC-verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte toiletpot of een probleem met het afvoersysteem, wij hebben de kennis en ervaring om in elke situatie een snelle oplossing te bieden. Onze ontstoppingsdienst is 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen. In geval van nood kunnen wij dus altijd snel bij u op locatie zijn.

WC DIRECT ONTSTOPPEN?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

Oorzaken

Oorzaken van een verstopt toilet

WC-verstoppingen kunnen worden veroorzaakt door een aantal factoren, waaronder het wegspoelen van ongeschikte materialen zoals veel toiletpapier, vochtige doekjes, sanitaire artikelen of etensresten. Onjuist gebruik van de toiletpot, zoals het wegspoelen van teveel papier of het gebruik van te veel toiletreiniger, kan ook leiden tot verstoppingen.

WC ontstoppen ZELF DOEN

Om een verstopping zelf op te lossen, kunt u eerst proberen het toilet te ontstoppen met een toiletborstel. Als dit niet werkt, kunt u een ontstopper en ontstoppingsmiddelen gebruiken. Als deze methoden niet werken, kunt u proberen om het toilet te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Dit is een dunne stang met een haak aan het eind die u in de wc kunt duwen om obstakels los te maken. Als niets van bovenstaande werkt, raadpleeg dan onze professionele ontstoppingsdienst.

WC zelf ontstoppen
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Nes ien
Nes ien
2022-01-28
Ik heb twee keer een riool verstopping gehad. een keer in de keuken en een keer in de douche. Beide keren heeft Mohammed het probleem vakkundig verholpen. Hij is zeer netjes, professioneel en kundig. Erg blij met hem. Ook fijn dat ORS een all-in bedrag hanteert. Je weet waar je aan toe bent en ze gaan pas weg nadat het probleem verholpen is en je wordt achteraf NIET verrast met bijkomende kosten. Ik acht ze betrouwbaar.
Joris Bouwens
Joris Bouwens
2022-01-20
ORS kwam vrijblijvend langs om de complexe situatie bij ons thuis in kaart te brengen met betrekking de mogelijke vervanging van een oude riolering. Hierin hebben ze ons heel oprecht geadviseerd, met verschillende opties. Ik zou ze zeker aanraden.
Virginio Maud
Virginio Maud
2022-01-17
Mo en zijn neef zijn vandaag langs geweest. Zij zijn professioneel, vriendelijk en werken netjes. Ik ben daarom zeer tevreden over hen!
Imke Wilmar
Imke Wilmar
2022-01-12
Hele fijne en snelle service! Telefoniste was erg behulpzaam. Niet alleen was de gootsteen ontstopt maar ook nog andere kamers gedaan en allemaal goed en vriendelijk aangepakt. Zeker een aanrader!
Professionele oplossing bij verstopt WC

Professionele oplossing bij verstopt WC

Het team van Ontstoppingsdienst Nederland is opgeleid is gecertificeerd om WC-verstoppingen op te lossen met de nieuwste technieken en apparatuur. Wij maken gebruik van professionele ontstoppingsmiddelen en methoden om verstoppingen vlug en professioneel op te lossen. Onze loodgieters stellen eerst een diagnose voordat ze aan de slag gaan, zodat u precies weet waar u aan toe bent voordat de klus begint.

Voorkom een verstopt toilet

Om toekomstige WC-verstoppingen te voorkomen, is het belangrijk dat er alleen toiletpapier, urine en ontlasting in de toiletpot terechtkomt. Het wegspoelen van ongeschikte materialen zoals vochtige doekjes, sanitaire artikelen of etensresten kan leiden tot verstoppingen. Het gebruik van een beperkte hoeveelheid toiletreiniger en het regelmatig schoonmaken van de toiletpot kan ook helpen bij het voorkomen van verstoppingen. Als u problemen ondervindt met een verstopte WC, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ontstoppingsdienst is altijd bereid om uw WC-verstopping razendsnel en efficiënt op te lossen. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.

Voorkom een verstopt toilet

Een verstopte wc kan voor veel ongemak zorgen en het is belangrijk om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Voordat u een ontstoppingsdienst inschakelt, kunt u zelf proberen de wc te ontstoppen. Gebruik bijvoorbeeld een ontstopper om de verstopping los te krijgen. Zorg ervoor dat u genoeg water in de wc-pot heeft staan om de ontstopper goed te kunnen gebruiken. Als dit niet werkt, kunt u proberen om een ontstoppingsveer te gebruiken. Deze veer kan de verstopping losmaken en wegspoelen. Zorg ervoor dat u de veer niet te ver door de afvoer duwt, om schade aan de afvoerleidingen te voorkomen. Mocht geen van deze methoden werken, schakel dan  Ontstoppingsdienst Nederland in. Wij hebben de juiste apparatuur en expertise om de verstopping op een veilige en effectieve manier te verhelpen. 

Meeste gestelde vragen

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoer, riolen, putten, gootstenen, rioolreiniging, inspectie met camera en nog veel meer. Wij hebben de juiste oplossing voor elk type ontstopping, inclusief verstoppingen in het riool waar uw WC aan verbonden is.

De meest voorkomende oorzaken van WC-verstoppingen zijn het wegspoelen van ongeschikte materialen zoals veel toiletpapier, vochtige doekjes, sanitaire artikelen of etensresten. Onjuist gebruik van de toiletpot, zoals het wegspoelen van teveel papier of het gebruik van te veel toiletreiniger, kan ook leiden tot verstoppingen.

Ja, wij bieden tips voor preventieve reiniging om potentiële problemen in de toekomst voor te zijn. Wilt u meer weten over deze preventieve reinigingsdiensten en hoe wij u kunnen helpen bij het voorkomen van verstoppingen in uw toilet? Neem dan gerust contact met ons op.