ONTSTOPPINGSDIENST ZEIST

Woont u in Zeist en heeft u last van een verstopte wc, gootsteen of afvoer? Ontstoppingsdienst Zeist komt uw rioolprobleem snel oplossen. Wij geven u niet alleen passend advies, maar zorgen er ook voor dat u binnen een korte tijd weer als gewoonlijk gebruik kunt maken van uw riolering. Maak een afspraak of stuur ons een berichtje. We reageren vaak al binnen 30 minuten!

Geavanceerde ontstoppingstechnieken

Geavanceerde ontstoppingstechnieken

Onze technische vakmensen beschikken over geavanceerde methodologieën en professionele gereedschappen om rioolproblemen snel en efficiënt op te lossen. Door middel van een snelle diagnose kunnen wij met camera-inspectie de oorzaak van de verstopping identificeren en de meest geschikte oplossing toepassen. We garanderen een snel herstel van uw riolering. En u ontvangt ook 3 maanden garantie.

Voorkom verstoppingen in de toekomst

Ontstoppingsdienst Zeist biedt ook onderhoud en preventieve diensten aan, zoals regelmatige rioolinspecties en reiniging. Met deze tips kunt u verstoppingen eenvoudig voorkomen en de levensduur van uw riolering verlengen. Onze technische experts geven u bovendien ook advies over het onderhoud van uw riolering. Dit kan bijdragen aan een verminderd risico op verstoppingen en dit scheelt u een hoop kosten in de toekomst. Wij bieden tevens contracten voor regelmatig onderhoud van riolering waardoor potentiële problemen kunnen worden opgespoord.

Voorkom verstoppingen in de toekomst
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Nes ien
Nes ien
2022-01-28
Ik heb twee keer een riool verstopping gehad. een keer in de keuken en een keer in de douche. Beide keren heeft Mohammed het probleem vakkundig verholpen. Hij is zeer netjes, professioneel en kundig. Erg blij met hem. Ook fijn dat ORS een all-in bedrag hanteert. Je weet waar je aan toe bent en ze gaan pas weg nadat het probleem verholpen is en je wordt achteraf NIET verrast met bijkomende kosten. Ik acht ze betrouwbaar.
Joris Bouwens
Joris Bouwens
2022-01-20
ORS kwam vrijblijvend langs om de complexe situatie bij ons thuis in kaart te brengen met betrekking de mogelijke vervanging van een oude riolering. Hierin hebben ze ons heel oprecht geadviseerd, met verschillende opties. Ik zou ze zeker aanraden.
Virginio Maud
Virginio Maud
2022-01-17
Mo en zijn neef zijn vandaag langs geweest. Zij zijn professioneel, vriendelijk en werken netjes. Ik ben daarom zeer tevreden over hen!
Imke Wilmar
Imke Wilmar
2022-01-12
Hele fijne en snelle service! Telefoniste was erg behulpzaam. Niet alleen was de gootsteen ontstopt maar ook nog andere kamers gedaan en allemaal goed en vriendelijk aangepakt. Zeker een aanrader!
Ontstoppingsdienst Zeist: vlug en professioneel

Ontstoppingsdienst Zeist: vlug en professioneel

Dankzij onze hoge kwaliteit dienstverlening en snelle service op iedere locatie is Ontstoppingsdienst Zeist een van de meeste voordelige keuzes in de regio. Bel ons nu om direct een afspraak te maken of stuur een bericht om uw verstopping op een gewenst tijdstip te verhelpen. Ontstoppingsdienst Zeist is dagelijks onderweg om dergelijke problemen op te lossen. Uiteraard geven wij u ook advies geven over hoe u verstoppingen kunt voorkomen. En u komt niet voor verrassingen te staan: wij werken namelijk met vaste prijzen.

FAQ

Ja, onze gecertificeerde loodgieters kunnen ook verstoppingen verhelpen die veroorzaakt zijn door wortels. Dit doen zij met de juiste uitrusting en de nieuwste technieken.

Ja, onze technici kunnen ook verstoppingen buiten het riool, zoals in afvoerleidingen, gootstenen, en rioolputten, oplossen.

Ja, wij bieden contracten voor regelmatige onderhoudswerkzaamheden aan, zodat u zeker weet dat uw rioolstelsel in optimale staat is.

Ontstoppingsdienst Nederland
Average rating:  
 0 reviews