ONTSTOPPINGSDIENST AMSTELVEEN

Maak kennis met Ontstoppingsdienst Amstelveen, uw betrouwbare partner voor professionele rioolontstopping in de regio. Ons uitgebreide team van ervaren loodgieters staat 24/7 paraat om u snelle service te bieden bij al uw verstoppingen en rioolproblemen. Of het nu gaat om een verstopping in uw keuken of badkamer, wij zijn u graag van dienst en razendsnel ter plaatse. Ook staan wij bekend om onze snelle responstijd: we reageren binnen 30 min of sneller!

Geavanceerde technieken voor snelle oplossing

Technieken voor snelle oplossingen

Onze moderne technieken en professionele gereedschappen garanderen een snelle en efficiënte oplossing voor uw rioolproblemen. Wij gebruiken de nieuwste methoden en apparatuur, zodat u snel weer van een functionerend rioolsysteem kunt genieten.

Preventieve diensten als onderhoud

Om eventuele verstoppingen te voorkomen bieden wij ook preventieve dienstverlening aan, waaronder regelmatige rioolinspecties en reiniging. Onze professionele loodgieters geven u graag advies over hoe u verstoppingen kunt voorkomen, zodat het probleem zich niet weer voordoet.

Preventie voor toekomstige verstoppingen
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Nes ien
Nes ien
2022-01-28
Ik heb twee keer een riool verstopping gehad. een keer in de keuken en een keer in de douche. Beide keren heeft Mohammed het probleem vakkundig verholpen. Hij is zeer netjes, professioneel en kundig. Erg blij met hem. Ook fijn dat ORS een all-in bedrag hanteert. Je weet waar je aan toe bent en ze gaan pas weg nadat het probleem verholpen is en je wordt achteraf NIET verrast met bijkomende kosten. Ik acht ze betrouwbaar.
Joris Bouwens
Joris Bouwens
2022-01-20
ORS kwam vrijblijvend langs om de complexe situatie bij ons thuis in kaart te brengen met betrekking de mogelijke vervanging van een oude riolering. Hierin hebben ze ons heel oprecht geadviseerd, met verschillende opties. Ik zou ze zeker aanraden.
Virginio Maud
Virginio Maud
2022-01-17
Mo en zijn neef zijn vandaag langs geweest. Zij zijn professioneel, vriendelijk en werken netjes. Ik ben daarom zeer tevreden over hen!
Imke Wilmar
Imke Wilmar
2022-01-12
Hele fijne en snelle service! Telefoniste was erg behulpzaam. Niet alleen was de gootsteen ontstopt maar ook nog andere kamers gedaan en allemaal goed en vriendelijk aangepakt. Zeker een aanrader!
Ontstoppingsdienst Haarlem: professioneel en efficiënt

Bel dé ontstoppingsdienst in Amstelveen

Onze hoogwaardige ontstoppingsdienst en snelle reactietijd maken ons tot de beste keuze voor al uw rioolproblemen en verstoppingen in Amstelveen. Bel ons nu om een afspraak te maken of voor een snelle oplossing voor uw verstopte riool, afvoer of gootsteen. Wij zijn hier om u te assisteren en staan 24/7 klaar om een snelle service te leveren in het geval van nood.

Mensen vragen ook

Onze vakmensen zijn 24/7 beschikbaar en zullen zo snel mogelijk bij u zijn, veelal binnen een uur.

Ja, wij bieden preventieve diensten aan, waaronder regelmatige rioolinspecties en reiniging, om verstoppingen uit te sluiten en de levensduur van uw riolering te verlengen.

Onze prijzen zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping en de techniek die gebruikt moet worden. Neem contact met ons op voor een prijsopgave of maak een afspraak voor een inspectie.

Ontstoppingsdienst Nederland
Average rating:  
 0 reviews