Over ons

Ontstoppingsdienst Nederland

Ontstoppingsdienst Nederland biedt u een professionele oplossing voor alle soorten ontstoppingen; klein of groot. Wij zijn een team van ervaren loodgieters met jarenlange ervaring in het oplossen van verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, riool of put, wij zijn hier om het probleem snel en voordelig op te lossen. Onze ontstoppingsdienst biedt u 24/7 de beste service; ook in het weekend of op feestdagen.

Onze missie: snel en efficiënt ontstoppen

Onze missie is om onze klanten soepel en snel te helpen met verstoppingen in huis. Wij begrijpen dat een verstopte afvoer of riool een vervelende situatie is en streven ernaar om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. De loodgieters van Ontstoppingsdienst Nederland zijn volledig opgeleid en gekwalificeerd om uw verstopping op te lossen met de nieuwste technieken en apparatuur.

snel en efficiënt ontstoppen
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Nes ien
Nes ien
2022-01-28
Ik heb twee keer een riool verstopping gehad. een keer in de keuken en een keer in de douche. Beide keren heeft Mohammed het probleem vakkundig verholpen. Hij is zeer netjes, professioneel en kundig. Erg blij met hem. Ook fijn dat ORS een all-in bedrag hanteert. Je weet waar je aan toe bent en ze gaan pas weg nadat het probleem verholpen is en je wordt achteraf NIET verrast met bijkomende kosten. Ik acht ze betrouwbaar.
Joris Bouwens
Joris Bouwens
2022-01-20
ORS kwam vrijblijvend langs om de complexe situatie bij ons thuis in kaart te brengen met betrekking de mogelijke vervanging van een oude riolering. Hierin hebben ze ons heel oprecht geadviseerd, met verschillende opties. Ik zou ze zeker aanraden.
Virginio Maud
Virginio Maud
2022-01-17
Mo en zijn neef zijn vandaag langs geweest. Zij zijn professioneel, vriendelijk en werken netjes. Ik ben daarom zeer tevreden over hen!
Imke Wilmar
Imke Wilmar
2022-01-12
Hele fijne en snelle service! Telefoniste was erg behulpzaam. Niet alleen was de gootsteen ontstopt maar ook nog andere kamers gedaan en allemaal goed en vriendelijk aangepakt. Zeker een aanrader!
alle soorten ontstoppingen

Onze diensten: alle soorten ontstoppingen

Onze diensten omvatten ontstoppen van afvoer, toilet, gootstenen, rioolreiniging, inspectie met camera en nog veel meer. Wij bieden zelfs preventieve reinigingsmethoden en advies aan om toekomstige problemen te voorkomen. Onze ontstoppingsdienst is 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen en garandeert een snelle service. Wij beschermen het milieu en bieden milieuvriendelijke oplossingen om uw verstopping op een duurzame manier te verhelpen.

Professionals met jarenlange ervaring

Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring met het oplossen van diverse soorten verstoppingen en zijn volledig opgeleid en gekwalificeerd. Wij zijn trots op de hoge kwaliteit van onze diensten en streven ernaar om de beste kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs. Onze ontstoppingsdienst biedt eerlijke prijzen en een transparante facturering. U betaalt dus nooit te veel voor de klus.

Professionals met jarenlange ervaring
Onze klanten

Onze klanten zijn prioriteit

Onze klanten zijn onze grootste prioriteit en wij streven ernaar om aan al hun behoeften te voldoen. Wij snappen dat het belangrijk is om een verstopping snel te verhelpen. Wij werken voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij staan altijd paraat om u een snelle service te bieden en zullen u ook adviseren om de verstopping eerst zelf op te lossen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Vraag een offerte aan

Contact opnemen:

Kraijenhoffstraat 137A.

1018RG, Amsterdam

Nederland

E-mail :
Telefoon: