ONTSTOPPINGSDIENST

Welkom bij Ontstoppingsdienst Nederland, de professionele oplossing voor uw rioolproblemen en verstoppingen. Lukt het niet om uw verstopping zelf op te lossen? Geen zorgen, onze loodgieters zijn gekwalificeerd en ervaren in het oplossen van verstopte afvoeren, riolen en putten. Wij beschikken over de juiste technieken en moderne uitrusting om snel en voordelig uw rioolproblemen op te lossen. Onze ontstoppingsdienst is continu beschikbaar voor spoedgevallen en garandeert een snelle responsetijd: vaak 30 min of korter!

ONTSTOPPINGSDIENST NODIG?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

Onze uitgebreide ontstoppingsdienst

Onze uitgebreide ontstoppingsdienst

Onze dienstverlening omvat het oplossen van verstoppingen in afvoeren, riolen, putten, gootstenen, rioolreiniging, inspecties met behulp van camera’s en nog veel meer. Onze technische experts zijn volledig opgeleid en bekwaam in het professioneel aanpakken van verstoppingen. Dit doen zij met behulp van de meest moderne technologieën en uitrusting. Wij bieden tevens tips voor preventieve reiniging, zodat u potentiële problemen voor kan zijn.

Professionele loodgieter services

Onze ervaren vakmensen zijn volledig opgeleid en gekwalificeerd om alle soorten verstoppingen snel en adequaat te verhelpen. Hiervoor beschikken wij over de nieuwste technieken en apparatuur. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, toilet, gootsteen of een complex rioolprobleem, wij hebben de juiste oplossing.

Professionele loodgieter services
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Nes ien
Nes ien
2022-01-28
Ik heb twee keer een riool verstopping gehad. een keer in de keuken en een keer in de douche. Beide keren heeft Mohammed het probleem vakkundig verholpen. Hij is zeer netjes, professioneel en kundig. Erg blij met hem. Ook fijn dat ORS een all-in bedrag hanteert. Je weet waar je aan toe bent en ze gaan pas weg nadat het probleem verholpen is en je wordt achteraf NIET verrast met bijkomende kosten. Ik acht ze betrouwbaar.
Joris Bouwens
Joris Bouwens
2022-01-20
ORS kwam vrijblijvend langs om de complexe situatie bij ons thuis in kaart te brengen met betrekking de mogelijke vervanging van een oude riolering. Hierin hebben ze ons heel oprecht geadviseerd, met verschillende opties. Ik zou ze zeker aanraden.
Virginio Maud
Virginio Maud
2022-01-17
Mo en zijn neef zijn vandaag langs geweest. Zij zijn professioneel, vriendelijk en werken netjes. Ik ben daarom zeer tevreden over hen!
Imke Wilmar
Imke Wilmar
2022-01-12
Hele fijne en snelle service! Telefoniste was erg behulpzaam. Niet alleen was de gootsteen ontstopt maar ook nog andere kamers gedaan en allemaal goed en vriendelijk aangepakt. Zeker een aanrader!
Milieuvriendelijke oplossingen

Milieuvriendelijke oplossingen

Onze ontstoppingsdienst maakt uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke producten voor het oplossen van alle verstoppingen die zich in een huis voor kunnen doen. We gebruiken biologisch afbreekbare producten en minimaliseren het gebruik van chemicaliën. Zo dragen wij ook een steentje bij aan het milieu.

Betrouwbaar en betaalbaar

Onze ontstoppingsdienst hanteert eerlijke prijzen en een transparante facturering. De vaklui van Ontstoppingsdienst Nederland zullen eerst een diagnose stellen voordat ze aan de slag gaan, zodat u weet waar u rekening mee moet houden qua tijdsduur en tarief. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Betrouwbaar en betaalbaar

FAQ:

Ja, wij maken afspraken met onze klanten en zorgen ervoor dat we op tijd zijn voor de afspraak. Onze loodgieters zullen eerst het probleem vaststellen voordat ze aan de slag gaan, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Ja, wij bieden een uitgebreid aanbod aan ontstoppingsdiensten, waaronder het oplossen van verstoppingen in afvoeren, riolen, putten, gootstenen, rioolreiniging, inspecties met behulp van camera’s en nog veel meer. Wij beschikken over de juiste benadering voor elk type verstopping.

Ja, wij bieden ook preventieve reiniging om potentiële problemen in de toekomst te voorkomen. Voor meer informatie over onze preventieve reinigingsdiensten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier.