Gootsteen ontstoppen

De vakmensen van ontstoppingsdienst Nederland zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van verstopte gootstenen. Of het nu gaat om een verstopte gootsteen in uw keuken of badkamer, wij lossen uw probleem snel voor u op. Bovendien ontvangt u altijd 3 maanden garantie op onze ontstoppingen. Zo bent u verzekerd van een goede service.

Onze ontstoppingsdienst is 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen en wij garanderen een snelle responsetijd: vaak 30 minuten of korter! Bel ons direct in het geval van spoed of stuur een bericht om een afspraak te maken.

GOOTSTEEN ONTSTOPPEN?

Neem 24 uur per dag 7 dagen in de week contact op!

Oorzaken van verstopte gootsteen

Oorzaken van verstopte gootsteen

Gootsteenontstoppingen kunnen worden veroorzaakt door een aantal factoren, waaronder het wegspoelen van ongeschikte materialen zoals veel haren, vet en etensresten. Ook kan een oud of beschadigd afvoersysteem leiden tot verstoppingen. Onze professionele  ontstoppingsdienst is altijd beschikbaar om uw gootsteenontstopping tijdig op te lossen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

De gootsteen zelf proberen te ontstoppen

Een verstopte gootsteen kan uw hele huishouden verstoren, maar gelukkig zijn er eenvoudige stappen die u zelf kunt nemen om deze op te lossen. Een van de eerste stappen die u neemt, is het gebruik van een ontstoppingsmiddel, zoals een ontstoppingsveer of een ontstopper. Deze kunt u in de afvoer van de gootsteen duwen en trekken om eventuele obstakels los te maken. Als dit niet werkt, kunt u proberen om de afvoer te ontstoppen met een hogedrukreiniger. Dit is een apparaat dat water onder hoge druk door de afvoer spuit om obstakels te verwijderen. Als deze methoden niet werken, kunt u proberen om de afvoer te ontstoppen met een chemisch product. Dit zijn chemicaliën die speciaal zijn ontworpen om obstakels op te lossen. Als niets van bovenstaande werkt, maak dan een afspraak en onze ontstoppingsdienst komt snel langs.

De gootsteen zelf proberen te ontstoppen
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Nes ien
Nes ien
2022-01-28
Ik heb twee keer een riool verstopping gehad. een keer in de keuken en een keer in de douche. Beide keren heeft Mohammed het probleem vakkundig verholpen. Hij is zeer netjes, professioneel en kundig. Erg blij met hem. Ook fijn dat ORS een all-in bedrag hanteert. Je weet waar je aan toe bent en ze gaan pas weg nadat het probleem verholpen is en je wordt achteraf NIET verrast met bijkomende kosten. Ik acht ze betrouwbaar.
Joris Bouwens
Joris Bouwens
2022-01-20
ORS kwam vrijblijvend langs om de complexe situatie bij ons thuis in kaart te brengen met betrekking de mogelijke vervanging van een oude riolering. Hierin hebben ze ons heel oprecht geadviseerd, met verschillende opties. Ik zou ze zeker aanraden.
Virginio Maud
Virginio Maud
2022-01-17
Mo en zijn neef zijn vandaag langs geweest. Zij zijn professioneel, vriendelijk en werken netjes. Ik ben daarom zeer tevreden over hen!
Imke Wilmar
Imke Wilmar
2022-01-12
Hele fijne en snelle service! Telefoniste was erg behulpzaam. Niet alleen was de gootsteen ontstopt maar ook nog andere kamers gedaan en allemaal goed en vriendelijk aangepakt. Zeker een aanrader!

Onstoppingsdienst voor gootsteen ontstoppen

Onze vakmensen zijn opgeleid als loodgieter en volledig gekwalificeerd om gootsteenverstoppingen op te lossen met de nieuwste technieken die beschikbaar zijn. Wij gebruiken enkel professionele ontstoppingsmiddelen en methoden om verstoppingen professioneel op te lossen. Voordat we aan de slag gaan stellen wij eerst de oorzaak van de verstopping vast.

Houd uw gootsteen schoon

Om toekomstige gootsteen verstoppingen te voorkomen, is het belangrijk om alleen geschikte materialen weg te spoelen, zoals gewassen en gekookt voedsel. Het wegspoelen van andere materialen zoals veel haren, vet en etensresten kan leiden tot verstoppingen. Het regelmatig schoonmaken van afvoersystemen kan ook helpen bij het voorkomen van verstoppingen. Als u problemen ondervindt met een verstopte gootsteen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Houd uw gootsteen schoon

Mensen vragen ook

De meest voorkomende oorzaken van gootsteenverstoppingen zijn het wegspoelen van ongeschikte materialen zoals veel haren, vet en etensresten en een oud of beschadigd afvoersysteem.

Ja, wij zijn niet alleen gespecialiseerd in gootsteenontstoppingen, maar ook in het ontstoppen van riolen en afvoeren. Wij bieden een geschikte oplossing voor iedere verstopping. Ook schakelt u ons in voor het ontstoppen van de riolering waar uw gootsteen aan verbonden is.

Ja, als professionele ontstoppingsdienst bieden wij ook preventieve reiniging om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze preventieve reinigingsdiensten.