Rioolservice nodig? 24/7 bereikbaar!

Niemand zit te wachten op een verstopt riool. Wanneer uw riool verstopt is, krijgt u te maken met vervelende problemen. Uw wc is verstopt en/of op andere plaatsen loopt het water niet goed weg zoals in de gootsteen. Ook een penetrante lucht in uw woning kan uw humeur goed verpesten. Wacht daarom niet langer en schakel ORS Rioolservice ontstoppingsdienst in om u van uw problemen te verlossen.

✅ Gecertificeerde vakmensen

✅ 24/7bereikbaar, snel op locatie 

✅ Vast tarief, geen verassingen

ORS Rioolservice ontstoppingsdienst heeft uitsluitend gecertificeerde mensen in dienst die deskundig zijn op elk gebied van rioolproblemen. Wij hanteren een vast tarief. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Snel contact?

Bel ons of vul het formulier in ↓

Tips voor het voorkomen van verstoppingen in uw afvoer

Een verstopte afvoer kan een groot probleem zijn in huis. Het kan leiden tot overstromingen, onaangename geuren en zelfs structurele schade aan uw woning. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige stappen die u kunt nemen om verstoppingen in uw afvoer te voorkomen. In deze blogpost delen we enkele handige tips om uw afvoer in topconditie te houden.

Tip 1: Spoel geen vet door de afvoer

Vet en olie kunnen zich ophopen in de afvoerleidingen en uiteindelijk een verstopping veroorzaken. Zorg er daarom voor dat u geen vet of olie door de afvoer spoelt. Giet het in plaats daarvan in een aparte container en gooi het weg bij het afval.

Tip 2: Spoel geen etensresten door de afvoer

Etensresten kunnen ook een verstopping veroorzaken. Spoel daarom geen etensresten door de afvoer. Schraap restjes van borden en pannen in plaats daarvan in de vuilnisbak voordat u ze afwast.

Tip 3: Gebruik een zeef

Een zeef kan voorkomen dat vuil en etensresten in de afvoer terechtkomen. Plaats een zeef in de afvoer van uw gootsteen om te voorkomen dat grotere deeltjes in de afvoer terechtkomen. Spoel de zeef na gebruik af om vuil en etensresten te verwijderen.

Tip 4: Spoel de afvoer regelmatig door

Door de afvoer regelmatig door te spoelen met heet water, kunt u voorkomen dat vet, olie en vuil zich ophopen en een verstopping veroorzaken. Spoel de afvoer eenmaal per week door met heet water om de afvoerleidingen schoon te houden.

Tip 5: Laat uw afvoer regelmatig reinigen

Een periodieke reiniging van uw afvoer kan helpen om verstoppingen te voorkomen. Laat uw afvoer ten minste één keer per jaar professioneel reinigen om vet, olie en vuilresten te verwijderen en uw afvoer in topconditie te houden.

 

Conclusie

Een verstopte afvoer kan een groot probleem zijn, maar door deze eenvoudige tips te volgen kunt u dit voorkomen. Door geen vet en etensresten door de afvoer te spoelen, een zeef te gebruiken, de afvoer regelmatig door te spoelen en uw afvoer periodiek te laten reinigen, kunt u uw afvoer in topconditie houden.

Mocht u toch te maken krijgen met een verstopping in uw afvoer, dan kunt u altijd rekenen op de professionele diensten van Ontstoppingsdienst Nederland. Wij beschikken over de nieuwste technieken en gereedschappen om de verstopping snel en efficiënt op te lossen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Ontstoppingsdienst Nederland is uw partner bij afvoerproblemen. Wij staan 24/7 voor u klaar met onze deskundige service en jarenlange ervaring. Neem contact met ons op via onze website of bel ons direct voor snelle hulp.

Ontstoppingsdienst Nederland
Average rating:  
 0 reviews